Plog #77: Geluk zit in simpele dingen

Goedemorgen. Welkom op alweer de laatste maandag van oktober. De laatste paar weken van het jaar komen steeds dichterbij. En eerlijk gezegd heb ik daar nog even geen zin in! Afgelopen vrijdag hadden we een relaxte dag thuis met wat klusjes hier en daar. Ik ging met Joas boodschappen doen en we speelden lekker. Ik maakte er weer foto’s van.

We beginnen de dag vroeg! Om 6u wordt Joas vrij nat wakker zeg maar. Ik zet hem onder de douche. Hij speelt er heerlijk en ik heb tijd om even rustig wakker te worden. Na een hele poos haal ik hem er onder vandaan en dan gaat hij samen met Peter naar beneden. Kan ik nog even terug in bed. Schatten!

Ik word om 8.45(!) pas weer wakker van Thijs die moet eten. Eenmaal gevoed en wel ga ik naar beneden om mijn weekmenu samen te stellen en een boodschappenlijstje te maken.

Thijs vermaakt zich prima onder de babygym. Eerst lag hij er vooral naar te kijken maar sinds een paar dagen mept hij bewust tegen de speeltjes aan.

Aangekleed en wel neem ik Joas mee naar het winkelcentrum. Kijk dat handje! SMELT!

In de supermarkt mag hij een eigen kar. Hij neemt die taak zeer serieus en helpt me heel goed. Duurt uiteraard wel langer dan wanneer ik alleen ben, maar hij heeft de ochtend van zijn leven.

Thuis is het tijd voor een broodje wat we hebben meegenomen. Joas mocht ze bij de Lidl uit zo’n vak ‘scheppen’. Goud natuurlijk. En lekker.

Nu we twee kinderen in de luiers hebben is het een mega gesjouw elke maand met van die grote pakken. . Dus ik bestelde de luiers online bij Kruidvat. Tip van flip! Had ze een dag later in huis. Ik ben fan.

Lunch! Boterham met knakworst. Worden we blij van!

Na onze siësta maak ik van de grote doos een huisje voor Joas. Onwijs simpel, maar hij is er helemaal gelukkig mee.

Raampjes erin. Ben zo blij dat hij ook hier lekker mee kan spelen. Dat hij ook gelukkig kan zijn met bijna niks. Vind ik belangrijk om onze jongens mee te geven.

Over een paar weekjes gaan we met zijn vieren op vakantie. We krijgen het informatieboekje binnen. Nu heb ik er nog meer zin in! Nog even er tussenuit voordat ik begin december weer moet werken.

Mijn schoenen staan Joas ook prima zoals je ziet.

We eten zoals bijna elke vrijdag patat. Mijn broertje eet bij ons mee. Gezellie!

En dan is het bedtijd voor de jongens. Ik doe Thijs, Peter Joas. Thijs heeft mijn ketting ontdekt en tijdens het drinken probeert hij hem steeds te grijpen.

De jongens gaan lekker slapen en wij chillen beneden. Mijn jongste broer miste de laatste ferry, dus mijn andere broer komt hem met de auto halen. Ze blijven nog even wat drinken. Het is gezellig, dus vergeet ik foto’s te maken. Als zij naar huis gaan kijken wij nog even tv en dan is het mooi geweest.

Ik wens je een fijne week en bedankt voor het lezen!

Liefs,

Simone

2 gedachten over “Plog #77: Geluk zit in simpele dingen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s