De sieraden die ik draag

Sieraden. De één houdt ervan, de ander vindt het niks. Sommige met een betekenis, anderen niet. Ik draag best wat sieraden en zal je vandaag vertellen welke!

Ringen

Ik draag twee ringen; mijn verlovingsring en mijn trouwring. De ene links en de ander rechts. Mijn verlovingsring is een zilveren met een steentje erop, mijn trouwring is goud met een steentje erin.

Ik heb al van jongs af aan altijd ringetjes gehad die ik steeds afwisselde, maar deze ringen draag ik nu al een aantal jaar. Mijn verlovingsring draag ik sinds februari 2015, mijn trouwring sinds september 2016.

Armbandjes

Om mijn linkerarm heb ik een verzameling zilveren armbandjes. Deze heb ik in de loop der jaren verzameld en nooit meer af gedaan. Ik heb er eentje met Joas’ naam, maar bijvoorbeeld ook eentje een keer voor mijn verjaardag gehad en eentje van een vriend. En zo heeft elk armbandje een verhaal. Ik draag er momenteel 5, maar ooit waren het er meer. Ik ben er al wel eens een paar verloren.

Ketting

Ook draag ik dag en nacht een ketting. Het is een zilveren kettinkje met een hartje eraan. Deze heeft eigenlijk niet echt een betekenis.

Wat ik nog wens

Naast deze sieraden heb ik nog de wens om een moedermelksieraad voor mezelf te kopen tegen de tijd dat ik met de borstvoeding ga stoppen. Ik ben er zo onwijs trots op dat de borstvoeding nu zo goed lukt en wil daar een blijvende herinnering aan hebben. Als je geen idee hebt waar ik het over heb, moet je het maar eens opzoeken wat dat is!

Welke sieraden draag jij?

Liefs,

Simone