Het weekmenu van…. Corrie

Een maand geleden begon ik met een nieuwe rubriek op de blog… Het delen van een weekmenu. Ik beet zelf het spits af, maar nu is het tijd om mijn volgers aan het woord te laten. Te beginnen met één van mijn trouwste volgers.. mijn moeder! Ik vind het echt super tof dat ze mee wilde doen!

Wat is je naam, leeftijd en gezinssamenstelling? Mijn naam is Corrie, ik ben 52 jaar oud en ons gezin bestaat uit vier volwassenen (2 ouders, 2 kinderen)

Hoe vaak per week doe jij boodschappen? 1x per week? Elke dag wat? Liefst zo min mogelijk, maar 2 keer per week. Één keer laat ik de boodschappen bezorgen (op woensdag of donderdag) en 1 keer ga ik of mijn man naar de supermarkt (zaterdag).
Helaas moet er soms nog wel eens wat tussendoor gehaald worden, maar dat probeer ik dus te vermijden, omdat boodschappen doen nu eenmaal niet mijn hobby is.

Hoeveel ben je ongeveer kwijt aan boodschappen per week? Rond de 150 euro (is per week verschillend natuurlijk)

Wat is je grootste keukenblunder? Oh zo veel. Weet even geen voorbeeld.

Welke gerecht is jouw specialiteit? Lasagne (tenminste als ik mijn familieleden moet geloven)

Jouw tip voor anderen? Niet elke dag boodschappen doen, dat voorkomt impulsaankopen en je bent veel duurder uit als je elke dag gaat.

Jouw weekmenu om te delen:

Zondag: zelfgemaakte goulash met rijst en sperziebonen

Maandag: sla met krieltjes en een kipburger

Dinsdag: gegeten bij mijn dochter (pasta)

Woensdag: aardappels met andijvie

Donderdag: kip-tomaat burritos

Vrijdag: patat (standaard op vrijdag)

Zaterdag: uit eten met vrienden bij De Beren (mmmm)

Zondag: nasi (zelfgemaakt)

Bedankt Corrie! Echt super leuk dat je mee wilde doen en ons een kijkje in jouw eetweek gaf! Het zijn voor mij allemaal bekende recepten natuurlijk. Mocht je nu benieuwd zijn naar iets uit Corrie haar menu, laat het dan weten!

Mocht je ook mee willen doen in deze rubriek, stuur mij dan een mailtje!

Liefs, Simone