Plog #82: Valentijn

Goedemorgen! We beginnen weer aan een nieuwe week. Voor mij de laatste week werken voor de voorjaarsvakantie. Heerlijk om naar uit te kijken!

Afgelopen vrijdag was het Valentijn en maakte ik een dinertje voor peet en mij. Ook werden er weer huishoudelijke taken gedaan. Ik maakte er weer foto’s van!

We beginnen de ochtend met een peuter onder de douche. Hij vindt het heerlijk om ’s ochtends iets in zijn eentje te doen om langzaam wakker te worden. De ene dag is dit boekjes lezen in bed, de andere dag gaat hij alvast beneden spelen. Gelukkig kan hij dit nu ook steeds beter. Vandaag gaat hij dus douchen.

Tijd voor ontbijt.. eerst deze meneer!

Ontbijtje voor mama.

En hoe de peuter tegenwoordig ontbijt… met een fruitbakje. Hij klimt dan zelf op de tafel, kiest zijn fruit uit de fruitmand en wij maken er een bakje van. Dikke prima! Ontbijten (met brood) vindt Joas niks, dus ben blij dat dit er in elk geval wel in gaat.

Tijd voor grote schoonmaak! Terwijl Peter en ik aan de slag gaan, gaat deze meneer kleien. Lekker pizza’s bakken.

Als de jongens op bed liggen, doe ik boodschappen. Dit keer weer gewoon in de winkel in plaats van via de app.

Omdat het Valentijn is gaan Peter en ik samen dineren thuis. Ik regel het en ga hier aan de slag met het toetje; Apple crumble.

Deze verschrikkelijk smakeloze plakdingen zijn favoriet bij Thijs. Heerlijk vindt hij het. En Joas wil ze ineens ook weer.

De tafel alvast gezellig dekken. Ik drink helemaal geen wijn, maar het staat wel gezellig.

Nog even sporten met papa en daarna eet hij frietjes. Ik leg ondertussen Thijs op bed. Na het eten mag Joas nog even spelen en dan gaat hij rond 18.45 naar boven, naar bed.

En als beide jongens dan liggen, gaan wij samen eten. Als voorgerecht hebben we meloen met rauwe ham. Het hoofdgerecht is beenham uit de oven, aardappelballetjes uit de frituur en salade ala Peter en Simone. Toe eten we apple crumble met een bolletje ijs. Heerlijk gegeten!

Joas had door dat er beneden iets gaande was, dus die was niet van plan te gaan slapen. Hij mag Peter nog even helpen met het vuurtje aanmaken en moet daarna toch echt naar bed.

De rest van de avond is heerlijk relaxt!

Net voor we naar bed gaan, krijgt deze meneer nog een slok en dan is het voor mij ook tijd om te gaan slapen!

Bedankt voor het lezen en een fijne week!

Liefs, Simone

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s