De kop is eraf!

Afgelopen week startte ik op mijn nieuwe werk. De kop is er dus af en het leek me leuk om daar wat meer over te vertellen.

Afgelopen maandag ging ik op mijn scootertje richting mijn nieuwe werk. Nu het zo dichtbij huis is, was ik er zo en daar kan ik wel aan wennen!! Of ik nu op de fiets, scooter of met de auto ga, ik stap de deur uit en ben er binnen een kwartier. Vooral terug is dat heel fijn! We aten bijna elke dag al om half 6. Meestal lukte dit vanuit Capelle niet.

Ik had de week ervoor alles voorbereid en alle software gekoppeld dus toen ik binnen was kon ik alles opstarten. Dat was al een goed begin.

Ik ben door de collega’s ontzettend lief verwelkomd en voel me erg thuis in het team. Dat is natuurlijk altijd even wennen bij mensen die je niet kent, maar het is een warm bad waar ik in terecht kom. Ook is niets te moeilijk of teveel. Heel fijn!

Ook de groep is onwijs leuk. Het was natuurlijk even aftasten deze week. Van beide kanten. Vanuit hun kant moeten ze wennen aan mijn maniertjes, hoe ik de dingen wil. En vanuit mijn kant de taak om de kinderen te leren kennen, ze te laten weten hoe het in mijn klas gaat en af te tasten op welk niveau ik lessen in moet steken. Maar ik moet zeggen… voor een eerste week ging het erg goed. Een aantal kinderen was me natuurlijk lekker aan het uittesten, maar dat hoort er ook bij en vind ik stiekem wel grappig eigenlijk. Hoe ze sommige dingen ineens bedenken.

Als mensen aan mij vragen hoe het was, kan ik dus alleen maar zeggen dat het een goed begin was en dat ik het naar mijn zin heb. Dat geeft goede moed voor de komende weken! Aankomende week beginnen we gelijk met oudergesprekken dus dan kan ik ook de ouders wat beter leren kennen.

Bedankt voor het lezen en een goed weekend!

Liefs, Simone

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s