Boodschappen die elke week in mijn karretje zitten

Elke maandagmiddag ga ik naar het dorp om boodschappen te doen. Er zijn producten die ik af en toe koop, maar de boodschappen in deze blog liggen elke week weer in mijn karretje.

Foto: http://www.pixabay.com

Ik ben zo’n type voor weekboodschappen. Ik vind het fijn om in 1x alles voor een hele week te halen, zodat ik er maar één keer uit hoef voor de boodschappen. Ik heb totaal géén hekel aan boodschappen doen, maar vind het zonde van mijn geld en tijd om elke dag naar de winkels te rijden.

Het wil nog wel eens voorkomen dat ik op vrijdag of zaterdag wat spulletjes voor het weekend haal, maar de meeste spullen haal ik dus op maandag. En dit zit standaard elke week in mijn kar.

Yoghurt en kwark

Ons ontbijt voor door de week. Peter ontbijt met kwark en muesli. Ik met yoghurt, muesli en wat fruit.

Fruit

Als groot fruit liefhebber kan deze niet ontbreken. Daarnaast vinden wij het ook belangrijk dat Joas elke dag wat fruit binnen krijgt. Eigenlijk neem ik elke week appels en bananen en daarnaast kijk ik wat er ligt en waar ik zin in heb. Dat wisselt tussen peer, mandarijn, sinaasappels, druiven en meloen. Ligt ook een beetje aan het seizoen.

Grillworst

Deze heeft niet zoveel uitleg nodig. Wij vinden dit gewoon echt heel lekker op brood. Hihi. Eerst kocht ik een verse van de jumbo, maar inmiddels varieert dat per week. Net wat uitkomt.

Afbakbroodjes

Al vanaf ons trouwen eten we elk weekend afbakbroodjes (met grillworst). Daarom in mijn kar.

Kipfilet (in blokjes)

Ik ben zo’n (luie) huisvrouw die een hekel heeft aan kip snijden. Dus in het kader van snel en makkelijk koop ik kip die al in blokjes of reepjes gesneden is. Wij eten elke week wel een gerecht met kip. Bami, Chicken Tonight, Curry. En ga zo maar door.

Stuk kaas

Als echte Hollander gaat er bij ons elke week een stuk kaas mee naar huis!

Pecannoten/walnoten

Als tussendoortje ideaal en lekker. En daardoor ook snel op. Dus hop.. elke week weer in de kar

Eieren

Vrijwel elke week koop ik nieuwe eieren. De ene keer zijn ze wel op, de andere keer niet, maar ik neem wel elke week een doosje mee.

Ik vind het altijd leuk om in anderen hun kar te kijken want er is zoveel keus en vaak pak je automatisch wat je altijd kiest. Zo ben ik ook benieuwd naar jullie..

Welke boodschappen zitten er elke week weer in jouw kar?

Liefs

Simone

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s