Pasta, ik ben er dol op. Pas maakte ik deze lasagne die babyproof is. Wij gaven dit hapje vanaf 7 maanden
Hieronder vind je de ingrediënten. Er staan geen aantallen bij, omdat ik de saus ook gelijk voor onszelf gemaakt heb. De hoeveelheden voor dit hapje weet ik dus niet precies. Ik heb dit gerecht voor Joas in een mini ovenschaal gemaakt. Op de foto is de helft van de ovenschaal te zien, de rest is ingevroren.
Ingrediënten
- Lasagnebladen
- Paprika
- Courgette
- Geraspte kaas
- (Biologische) passata
- Gehakt
- Italiaanse kruiden
Bereiding
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Bak het gehakt rul in de pan. Snijd ondertussen de paprika en courgette en doe ook die in de pan. Roerbak dit goed.
Zodra alles goed gebakken is, voeg je een klein beetje Italiaanse kruiden toe en daarna de passata. Laat dit ongeveer 5 minuten sudderen.
Nu is het een kwestie van je lasagne opbouwen. Begin met een laag saus in de ovenschaal, dan een laag lasagnebladen, dan saus etc. Zorg dat je eindigt met saus.
Tot slot wat geraspte kaas erover (niet teveel ivm het zout) en dan kan de lasagne voor 30 minuutjes de oven in.
Eetsmakelijk!