Plog #68: Familytime

Maandagochtend en dus ben ik er met een plog van afgelopen vrijdag. Na een drukke week vol kraambezoekjes hadden we even een dag met ons gezinnetje. Even geen mensen over de vloer. Komtie!

We beginnen de dag waar we hem geëindigd zijn… Campina Simone tot uw dienst kleine Thijs.

En dit is het allerlekkerste. Kroelen met een baby die in melkcoma is!

Etenstijd voor mama. Sinds mijn kraamweek verslaafd aan witte vlokken!

Daarna zijn we de hele ochtend bezig met schoonmaken. De was uitzoeken, wegwassen en gewassen was opvouwen en opruimen. De slaapkamers worden gestoft en gezogen en Peter geeft de badkamer een grondige reiniging. Ik doe het nog in een rustig tempo, want ben tenslotte nog maar 2 weken geleden bevallen. Wel heerlijk als de bovenverdieping weer helemaal glad en schoon is. Worden we blij van!

Tussendoor even wat vitamientjes.

En als alles klaar is douchen, want van hard werken ga je stinken. Althans.. ik wel haha.

Zo fijn om mijn eigen kleding weer aan te kunnen. Ik vind zwanger zijn heel mooi en bijzonder, maar dit is toch ook wel weer erg fijn!

Ik ben qua kilo’s alles alweer kwijt. Over een paar weken ga ik weer sporten om mijn vel strakker te maken. Maar dit begin is alvast heel fijn. Waar borstvoeding al wel niet goed voor is.. (en ik was deze zwangerschap minder aangekomen).

We eten tosti’s en daarna is het tijd voor het middagdutje. Gesloopt na zo’n ochtend schoonmaken. Vooral daaraan merk ik dat ik mijn conditie nog lang niet terug heb. Ben nog erg snel heel moe.

Zeer fijn uitzicht!

Als we wakker worden drinken we wat en hebben we spekkies.

Knuffelen!!!! Nu hij dit nog wil geniet ik er nog maar even van.

Joas kijkt een filmpje. Tegenwoordig wil hij dus ook echt kiezen wat hij kijkt. Hij wisselt tussen brandweerman Sam, Paw Patrol en Buurman en buurman. En owee als ik iets kies.

Etenstijd. Mexicaanse wraps it is.

Met daarna een lekker toetje.

Je wordt best smerig van Mexicaanse wraps, dus doe ik Joas in bad. Daar is hij de laatste tijd (eigenlijk sinds we het bad hebben) helemaal fan van. Hij past er nog net in met zijn lange benen.

Had ik al gezegd dat knuffelen lekker is? Hihi.

De rest van de avond kijken we tv en gaan we lekker vroeg naar bed. Een fijne en relaxte dag met zijn viertjes. Mijn gezin. Mijn mannen en ik. Zo leuk om dat te zeggen hihi.

Bedankt voor het lezen en een fijne week. Peter gaat vandaag weer werken, dus ben ik voor het eerst de hele dag alleen met de jongens. Benieuwd hoe dat gaat zijn! Zal vast wel goed komen.

Liefs,

Simone

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s