Plog #4: Met mama mee naar het werk

Goedemorgen deze morgen, vandaag weer een plogje.

Op mijn vrije dinsdag deed ik wat in het huishouden, vergaderde ik even op mijn werk en draaide ik voor mijn buurjongen een leerschema voor zijn examen in elkaar. Ik maakte weer foto’s van mijn dag. Kijk je weer mee?

Inmiddels (bijna) een bekende foto hihi. We beginnen de dag om 6.30uur. Ik kom moeilijk mijn bed uit, maar als het eenmaal gelukt is maak ik voor Joas een fles, verschoon hem en laat hem lekker drinken. ‘S ochtends heeft hij altijd dorst na zo’n lange nacht dus die fles is zo op. Zoals (bijna) altijd leg ik hem daarna nog even terug in bed en duik ik ook nog even terug!

Vandaag is Joas het om 7.45uur al zat om in zijn eigen bed te liggen dus gaan we nog even kroelen in het grote bed en schaap ging vandaag ook mee.

Voordat we naar beneden gaan, spring ik snel onder de douche. Nog altijd super blij met onze inloopdouche! (Met daglicht nog mooier dan op deze foto)

Na het douchen aankleden. Ik kies voor deze outfit vandaag. En ja, die bestognekoeken lagen er nog van gisterenavond. Oeps!

Ontbijttijd. Geraspte appel voor Joas en voor mij een klein beetje yoghurt met aardbeien (jumjum) en twee crackers met een gekookt eitje. Uiteraard mag mijn theetje niet ontbreken!

Na het ontbijt gaan we naar boven en kleed ik Joas aan. Dit is zijn outfit en we maken gelijk de 8 maanden foto, want morgen (voor jullie afgelopen woensdag) is meneertje alweer 8 maanden

Stoffen, afnemen met een natte doek en stofzuigen.. Ik heb in elk geval een goede hulp!

Als Joas op bed ligt drink ik even een kopje thee en neem een koekje.

Na wat klusjes voor mijn werk besluit ik om de ramen te zemen. Ik stuur deze foto naar Peter. We kunnen weer naar buiten kijken.. Joepie!

Joas wordt rond 12.15uur weer wakker dus een mooie tijd om te lunchen. Hij krijgt vandaag leverworst, ik ga voor aardbeien op brood en een boterham met komijnenkaas.

Na het eten speelt Joas op de grond. Hij is echt gek op die bal!

Om 14.15 vertrek ik richting mijn werk. Ik heb even een overleg dat ik niet kan missen. Omdat ik de afgelopen tijd al zo vaak oppas nodig had, neem ik Joas vandaag een keertje mee. Hij speelt super lief op de grond met zijn speelgoed.

Eenmaal weer thuis krijgt Joas zijn avondeten. Ik had niet zoveel in huis dus ik maakte voor hem een omelet, maar die viel totaal niet in de smaak. Uiteindelijk heeft hij een potje groenten gekregen. Ik probeer dat zo min mogelijk, maar deze keer was het even niet anders.

Als wij ook gegeten hebben is het tijd voor een Bijbelverhaal. Peter leest voor en Joas luistert aandachtig. Vandaag lezen we over de plagen in Egypte.

Peter gaat wat drinken met vrienden, dus zodra Joas op bed ligt kruip ik stiekem ook heel even in bed. Niet om te slapen, maar om even lekker te liggen. Ik heb een beetje last van mijn rug en dan ligt ons bed toch lekkerder dan de bank.

Om 20.00 uur komt de buurjongen van mijn ouders langs. Ik maak een schema wat hij kan gebruiken tijdens het leren voor zijn examens. Heb ik voor zijn broer ook gedaan, dus nu doe ik dat weer. Daarna kruip ik de bank op om lekker Jane the Virgin te kijken. Guilty pleasure!

Als Peter weer thuis is leg ik nog even de spullen klaar voor naar het Kdv en dan is het tijd om naar bed te gaan. Het was weer een fijne dag!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s