Plog #38: Een nachtje zonder man en kind

Heej, wat leuk dat je er bent voor de eerste plog van 2019! Afgelopen vrijdag ging ik samen met een vriendin een nachtje weg. Onze mannen hadden geregeld dat we een nachtje in een hotel konden slapen en even niet voor ons kind hoefde te zorgen. Dat lieten we ons natuurlijk maar 1x zeggen. Kijk je mee?

Goedemorgen! Joas begint de ochtend wat vroeg. Na een onrustige nacht wordt hij om 6.15uur al wakker. Hij voelt zich zichtbaar niet lekker, wil niks eten (is niks voor hem) en kijkt niet helder uit zijn ogen. We besluiten hem om half 8 weer terug u bed te leggen. Hij is meteen weer vertrokken. Wij duiken ook nog even terug.

Om 10 uur wordt hij weer wakker. Hij is echt loeiheet. Duidelijk koorts. Ik ga even met hem naar beneden, maar het enige wat hij wil is op mij liggen. Degene die Joas kennen, weten dat dat zó niet Joas is. Hij kan bijna niet lopen van het rillen. Arm ventje. Ik geef hem een zetpil en leg hem weer in bed, want hij blijft in zijn ogen wrijven. Ook nu is hij zo weer vertrokken. Slaap maar lekker hoor lieverd. Knap je het snelste van op!

Ondertussen ga ik even boodschappen doen. Moet toch ook gebeuren. Gelukkig wordt Joas daarna vrolijker wakker en wil hij weer wat eten en drinken. Fijn!

Ik pak mijn tas in, want ik ga dus een nachtje weg met mijn vriendin. Ik vind het fijn dat Joas zichtbaar opknapt, kan ik toch met een geruster gevoel weg. Gelukkig is Peter bij hem.

Rond 15u komen Maris en ik aan in het hotel. Mooi hier hoor! We verblijven in van der Valk Utrecht.

Mooie badkamer ook. Met nog een grote inloop douche erbij.

Het hotel heeft 20 verdiepingen, dus wij nemen even een kijkje op de 20e. Echt mega hoog hier!

Na een (welkomst)drankje in het restaurant, gaan we even zwemmen. Ook die is op de 20e verdieping. Heel tof!

We willen een lekkere lange avond voor onszelf, dus gaan vroeg eten. Dit krijgen we vooraf.

Saté, altijd goed!

En vooral dit toetje is echt smullen! Chocolade-sinaasappel ganache, vanille ijs, Oreo crumble en gezouten caramel. Ik lik nog net mijn bord niet af zeg maar. Haha.

Op de hotelkamer gaat Maris in bad en ik chill hem in pyjama in bed. Net als thuis zeg maar.

We kijken de Voice en gaan daarna slapen. Het idee dat je er voor niemand uit hoeft is echt heerlijk! Hoewel ik mijn mannen ook zeker wel mis! In ons huwelijk hebben Peter en ik wel eens apart geslapen, maar dat was beide keren, omdat hij weg was. Nu was ik voor het eerst weg. Voor alles een eerste keer zullen we maar zeggen!

Het was heerlijk om er zo even uit te zijn! We hebben het onwijs gezellig gehad. En het allerleukste van weg gaan? Dat vind ik toch wel thuiskomen! Thuis, bij mijn mannen.

Bedankt weer voor het lezen en ik wens je een goede week toe! Tot snel!

Liefs,

Simone

2 gedachten over “Plog #38: Een nachtje zonder man en kind

 1. Lieve Simone, wat een heerlijk uitje heb je gehad, alles even chique, heerlijk eten, vooral dat zwembad …. wauw, geweldig!
  Gelukkig was Joas iets opgeknapt, anders wordt weggaan wel heel erg lastig stel ik me zo voor.
  En heb je lekker geslapen? Misschien was het toch wel een rare gewaarwording, geen man naast je en geen kindje die je ’s nachts uit je slaap haalt, dat slaapt toch wel weer anders, ook ’s nachts er even uit moeten, kan een soort gewenning geven.
  Je hebt in ieder geval plezier gehad, quality time met een vriendin, óók superbelangrijk!

  Lieve groetjes van Petra

  Like

  1. Heeej. Ja het was prachtig daar. En het was zeker fijn dat het beter ging met Joas. Anders was het niet fijn nee. Ik heb heerlijk geslapen, maar mijn eigen bed ligt toch wel echt het lekkerst hoor haha. Groetjess

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s