Plog #49: Buiten lunchen

Het is alweer april! Bizar! Het is daarnaast ook maandag en dus tijd voor een nieuwe plog. Afgelopen vrijdag gingen we winkelen en deden we voor de rest lekker relax! Ik maakte er weer foto’s van.

Het is vrij vroeg als Joas wakker wordt. Peter gaat met hem naar beneden en laat mij nog even liggen. De schat!

Eenmaal beneden kijken we de Mannen van Taal terug. Zoals volgens mij elke vrijdagochtend. Vinden we echt een leuk programma.

De boodschappen zijn onderweg en ze komen zelfs eerder. Voor sommige mensen misschien heel irritant, maar ik vind het fijn. Hebben we nog wat aan onze dag!

Zo.. alles weer opgeruimd. De kasten zijn weer gevuld voor een week.

Als we allemaal aangekleed zijn, rijden we naar Papendrecht. Peter gaat even onder de zonnebank en ik doe een rondje over de Meent. Ik begin bij de Action. Hier ben ik best een poos zoet. Heerlijk snuffelen tussen al die spullen. En zoals altijd neem ik weer meer mee dan ik in mijn hoofd had!

Peter is klaar en schuift ook weer aan. We maken mijn rondje nog even af en gaan dan naar huis.

We namen broodjes bij Kippie mee. Oh, die zijn zoooo lekker! Joas wil buitenspelen en dus eten we lekker in de tuin. Het is ook weer zulk heerlijk weer.

Pa en moe kunnen het handelen hoor! Hier heb ik mijn jas trouwens nog aan. Niet lang daarna ging die naar binnen. In het zonnetje is het prima te doen.

Joas is echt een buitenkind. Met lekker rommelen in de tuin maak je hem echt heel gelukkig!

Nog even een banaantje. Dat gaat er altijd wel in. Toch Joas?

Als Joas op bed ligt, ga ik even rommelen in de babykamer. Het zwarte huisje met nepplantjes erin kocht ik bij de action. We willen het kamertje een beetje upgraden naar wat hippers. We voegen wat meer zwart toe. Als de babykamer (echt helemaal) af is, zien jullie daar meer van. Nu wordt deze kamer voorlopig ook nog gebruikt om de was te drogen, dus het artikeltje over de babykamer duurt nog wel even.

Door mijn lage bloeddruk ben ik veel/snel moe. Ik doe dus even een tukkie mee. Peter gaat een rondje fietsen op de racefiets.

Als we allemaal weer wakker/ opgefrist zijn, rijden we naar Dord om te kijken voor wat kleding.

Best vermoeiend al dat passen van papa en mama. Maar zo kan hij het wel aan denk. Haha. Peter kan helaas niks vinden. Ik slaag bij Prenatal voor een spijkerbroek, jurkje en badpak.

Op de terugweg komen we dit kenteken tegen. Vinden we grappig!

Jup.. we hadden zin in een ijsje.

En deze lust dat ook wel. Volgende keer nemen we een ander ijsje voor hem. Iets met een lepeltje ofzo. Achja. Aldoende leert men.

Thuis hou ik me hiermee bezig. Tijdens het koken vroeg ik me af of het echt lekker ging worden, maar het smaakt verrassend lekker. Voor herhaling vatbaar! (Ja mam, ik heb zelfs de boontjes op)

Bedtijd! Boekje lezen en flesje drinken.

En als Joasje ligt en Peter de tuin opruimt, duikt moeke op de bank met een ijsje 🙂

De rest van de avond kijken we wat tv. Niet zo heel spannend dus, maar wel lekker relaxt.

Bedankt weer voor het lezen en tot de volgende keer!

Liefs,

Simone

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s